top of page

Welkom bij Sam 's photography.

Deze pagina leid je rond in de wereld van de fotografie van Sam 

Je maakt er kennis met haar manier van werken en kunt er genieten van een gedeelte van haar werk.

Mochten jullie interesse hebben in een fotoshoot of een foto van een specifiek onderwerp neem dan gerust contact op met Sam ; zie contact pagina.

Sam aan het woord :

Gevoel...het belangrijkste wat je in een foto wil zien. Het moment, en op de foto kunnen zien wat de emotie van dat moment was. Fotografie is daarom voor mij een manier om het onderwerp op de perfecte manier te bevriezen in de tijd. Hierbij werk ik het liefst in een dynamische omgeving, bij voorkeur de vrije natuur, waardoor het model of onderwerp op de meest levendige manier wordt vastgelegd. Naast kunstfotografie is mijn grote passie low-key fotograferen en fotograferen in het donker. Door de minimale belichting komt alleen het onderwerp in beeld en trekt hierdoor alle verdiende aandacht. In portetfotografie geef ik graag mijn modellen de ruimte om echt zichzelf te zijn, een foto in "vrijheid"genomen geeft een spontaner, vrijer en passievoller beeld.

Als Sam fotografeert raakt ze vergroeit met haar toestel. Ze struint rond laat zich verwonderen door de schoonheid van de natuur. Haar van nature bescheiden zachtaardig karakter maakt dat mens en dier zich snel op hun gemak voelen en daardoor hun ware aard durven laten zien wat een authentieke foto oplevert.

Kijk rustig rond en doe dat vooral regelmatig, er komen geregeld foto's bij.

Welkom !

Galerij Sam Photography 

bottom of page