top of page

 

Open Heksenkring

 

Wij organiseren 1x per maand een open heksenkring, waar elke heks en vrije geest die open staat voor de verhalen en meningen van anderen welkom.

Bij elke open heksenkring nodigen we een spreker uit met een specialiteit  die daar over gaat vertellen. Hun passie is zo groot dat het aanstekelijk werkt en uitnodigt tot het aangaan van een gezamelijk gesprek.

Wat ons betreft zijn alle onderwerpen bespreekbaar, maar wel op een manier dat iedereen zich welkom voelt, en zich in alle veiligheid kunnen en durven uitspreken.

 

In onze filmpjes willen we ook dat onze kijkers zich welkom voelen, daarom verwijzen we hierin nooit naar iets wat iemand het gevoel kan geven dat hij/zij zich buitengesloten kan voelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feestdagen, religie en politiek.

 

Wat is nou het doel van de open heksenkring zal je je misschien afvragen.

Onze wereld begint steeds meer online plaats te vinden. We shoppen online, kijken er naar films, leren er, maken er afspraken op etc.

Maar wij vinden dat de online wereld een koude wereld is, een contactloze , knuffelloze, wereld, waar woorden vaak op verschillende manieren kunnen worden uitgelegd en dus ook op de verkeerde manier.

Wij vinden menselijk contact belangrijk, en vinden het dan ook heel belangrijk om bij elkaar te komen.

Het bij elkaar zijn geeft verbondenheid, geeft meer vertrouwen.

Dat wat je tegen iemand zegt terwijl je iemand aankijkt heeft nou eenmaal meer impact.

Door bij elkaar te zijn, kunnen we krachten bundelen, altijd met de intentie heler te worden, en een HEELER te zijn.

Op die manier helpen we elkaar te ontdekken wat iemands specialiteit is in het heks zijn, en dit uit te spreken, want wat je uitspreekt wordt sterker.

Op die manier versterk je jezelf, en jouw positie in de maatschappij.

De tijd van de heks is aangebroken, wij mogen er zijn om anderen te inspireren, om onszelf te zijn, en om de wereld te helpen.

 

En voor de duidelijkheid:
Er is hier geen hiërarchie, niemand is de baas, niemand staat boven een ander. Iedereen is gelijk

Niemand MOET hier zijn, en niemand hoeft deel te nemen aan een gesprek, gewoon luisteren is ook goed als je daar beter bij voelt.

Op onze pagina AGENDA staan de data van de volgende Open Heksenkring en de spreker die daarbij aanwezig zal zijn.

Bij elke open heksenkring drinken we een lekkere kruidenthee met iets lekkers erbij.

 

bottom of page