top of page

Welkom bij onze coaching pagina.

 

 

 

Als holistic coach kijk ik met jou mee naar je gevoelens, gedachten en patronen over onderwerpen die jij tegenkomt, in vastloopt of waar je graag aan wil werken. Ook kijk ik graag met je mee hoe je je lichamelijk voelt.

Coaching heeft een bevrijdende werking, het geeft moed en inzicht.

Coaching vermindert onzekerheid, angsten, stress en somberheid.

Het zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat.

Ik kan je helpen je inzicht te geven in problemen waar je tegen aanloopt, hiervoor maak ik dankbaar gebruik van een sterk ontwikkelde intuitie en ervaring. Het kan heel bevrijdend en troostend werken om heldere informatie voor jezelf te krijgen waardoor je verder kunt.

Jezelf op een diepere laag begrijpen, geeft zelfvertrouwen en ontspanning, het vermindert angst.

Je kunt jezelf mentaal op eenvoudige wijze trainen waardoor langdurige problemen verminderen. Ik help je hierbij, zodat je weet hoe je dit aan kunt pakken, en er zelf mee verder kan.

Bewuster leven geeft de mogelijkheid om je manier van leven te kiezen.

Welke manier van leven past echt bij jou? Van welke gedrag of gedachtenpatronen zou je graag los willen komen. Aan jezelf werken is niet altijd makkelijk maar maakt wel gelukkiger. Het dichter bij jezelf komen helpt om je leven in te richten zoals jij dat graag zou willen. Je dromen te realiseren, en mensen te ontmoeten die je versterken. en inspireren.

EMDR is een waardevolle hulp bij traumabehandeling. Bij een EMDR behandeling haal je bewust een nare herinnering naar boven in de veilige omgeving bij een therapeut. Deze actieve herinnering wordt vervolgens gecombineerd met een oogbeweging, wij gebruiken hier een EMDR stick voor. Deze herinnering wordt vervolgens opnieuw opgeslagen in je geheugen. Door deze herinnering op deze manier aan te pakken kun je daarna beter met deze de pijnlijke akelige herinnering omgaan. Alsof je meer toeschouwer wordt van wat er gebeurd is zonder dat de angst of paniek of het akelige gevoel je nog in de greep heeft. Het is mooi en verwonderlijk hoe goed het werkt. Wij vinden het heel belangrijk om na de EMDR goed te aarden. Het is best heftig om nare herinneringen bewust op te halen. Daarom gaan wij na de EMDR even met de client even de natuur in, en bieden we kruidenthee aan. Daardoor is het makkelijker om met een opgelucht gevoel de dag weer op te pakken na de behandeling.

EMDR geeft mensen de kans niet geleefd te worden door eerder opgelopen trauma's.

Het is geen behandeling die in plaats van coaching plaatsvindt, maar een extra tool bij de behandeling.

Je kunt bij ons ook terecht voor een reading. Dit is een consult waarbij we je ondersteunen bij het vinden van antwoorden over jezelf met informatie die wij helderziend ontvangen. Een reading kan heel ondersteunend zijn omdat er vaak antwoorden op langdurige vragen beantwoord worden. Hierdoor voel je je weer sterker op je levenspad en kun je eventuele ballast die niet bij je hoort van je af schudden. Ook kan er informatie van dierbare overledenen of informatie uit andere levens doorkomen als dit voor jou van belang is. Dit geeft nieuwe kracht om door te gaan. Een reading brengt je dichter bij jezelf.

 

Verder werk ik samen met jou aan het sterker maken van je eigen basis, ieder mens heeft pijn opgelopen op zijn pad. Dit kan jeugdtrauma zijn, maar ook andere gebeurtenissen zoals ziekte , verlies of pijnlijke relaties. Het opruimen van oude pijn maakt het leven leefbaarder, stabieler.

Ik help jou je eigen kracht te hervinden en in te zetten.

Je bent welkom !

Holistic coach Maaike Drummen

 

 

 

Sam aan het woord :

Wandel coaching is wat mij betreft mijn favoriete manier van coaching. De natuur helpt mee. Het buiten lopen voert spanningen af en brengt mensen uit hun hoofd. We leven allemaal in een wereld waarin we eigenlijk teveel prikkels binnen krijgen. Tel daar bij op dat mensen eigenlijk te weinig buiten zijn en je hebt een voedingsbodem voor stress en vermoeidheid.

Zelf heb ik geen makkelijke levensweg gelopen, dit maakt dat ik veel begrip en invoelingsvermogen heb ontwikkeld naar anderen.

Graag help ik je op weg in samenwerking met de natuur om je weer gelukkiger en sterker te laten voelen. Jezelf beter te begrijpen.

Ik heb mijn vaardigheden geleerd van een hele goede coach die de stok aan mij heeft doorgegeven. In combinatie met mijn eigen levenservaring voor mij heel erg waardevol.

Graag loop ik af en toe met je mee op jouw levenspad.

Wandelcoach, Sam van Maren 

 

Er is ook een mogelijkheid voor een telefonisch consult. Je stuurt ons een whatssapp bericht en dan plannen we een telefonische afspraak van 30 minuten in. Vervolgens stuur je ons het onderwerp of een vraag waar je over wil praten zodat we ons voor kunnen bereiden om jou zo goed mogelijk te adviseren. 

Wil jij liever een aantal vragen stellen per chat? Dat kan je betaald van te voren en kunt ontspannen antwoorden ontvangen.

(betaling vooraf met betaalverzoek)

Vindbaar op : www.vindeentherapeut.nl  www.integraalgezondheidscentrumzaltbommel.nl ​

Bij therapeuten bij het integraalgezondheidscentrum op het logo van holistic coaching Soulscapes klikken.

Voor tarief zie hieronder :

 

 

Praktijk voor holistic coaching​

Soulscapes

Integraal gezondheidscentrum Zaltbommel

de Virieusingel 8

Afspraken telefonisch : 0641997576

 (mag ook per whattsapp)

Consult of reading:  € 65 voor 45 minuten

in de praktijk of in de natuur

telefonisch consult :€ 25  voor 30 minuten

Coaching en readings worden vergoed in aanvullende ziektekosten verzekeringen

mailadres : holisticcoachingsoulscapes@gmail.com

 

Een coachgesprek of reading is een investering in jezelf, een vorm van zelfliefde

 

Betaling contant gepast , of met een betaalverzoek na afloop van het gesprek

gesprek minder dan 24 uur van te voren geannuleerd wordt in rekening gebracht 

Welkom !

Telefonisch consult

We geven de mogelijkheid om telefonisch advies op maat te bieden. Je stuurt ons hiervoor een WhatsApp bericht met je vragen of onderwerp zodat we ons kunnen voorbereiden. Dit kan een lichamelijk probleem zijn, een voedingsadvies, een psychische vraag of iets anders  waar jij graag ondersteuning bij zou willen hebben.

We gaan jou inzicht en handvaten geven om jouw probleem aan te pakken en klein(er)  te maken,

en je zo goed mogelijk advies te geven op het gebied van lichaam en geest.

Heb je bijvoorbeeld een aandoening die je graag op een natuurlijke manier wil verbeteren,

dan steunen wij je hier graag bij.

We plannen via WhatsApp een belafspraak in van 30 minuten

Kosten hiervan zijn €25 euro

(vooraf betaald via betaalverzoek)

Telefoonnummer : 0641997576

Welkom!

bottom of page